Reset password

Nortekk Solar og Solpluss inngår samarbeid

Nortekk Solar og Solpluss inngår samarbeid

03.03.2020

To av de store aktørene i solbransjen går nå sammen

Nortekk Solar og Solpluss har skrevet under på en samarbeidsavtale for å tilby sine kunder et bredere tilbud innen solcelleinstallasjoner, elektrotjenester og taktekking.

Samarbeidet vil bidra til at vi blir en av de største aktørene i den norske solenergibransjen. 

Denne satsingen fra de to selskapene vil bidra til høyere effektivitet og større kapasitet. Dette vil bidra til trygghet for kunder både med hensyn til kvalitet, service og konkurransedyktige priser.

Solpluss vil med sin erfaring innen solenergi og elektro tilføre samarbeidet høy kompetanse innen prosjektering og elektriske arbeider med både store og små solcelleanlegg.

Nortekk Solar med moderbedrift Nortekk Entreprenør i spissen har snart 40 års erfaring fra tak, taktekking og blikkenslagerbransjen. Vi skifter om nødvendig ut selve taket før solcellepanelene blir montert. Dette gjelder for alle typer tak sier daglig leder, Lars Martin Norvik i Nortekk Solar.

Nå fortsetter vi vår felles reise gjennom å integrere våre selskapers kulturer. Dette gjør vi ved å ta utgangspunkt i våre verdier som bygger på åpenhet, tillit, kvalitet og bærekraft. Sammen ønsker vi å skape gode fortrinn og løsninger for virksomheter og samfunn, avslutter Norvik.

Kontaktpersoner for presse:

Lars Martin Norvik

Daglig leder
Nortekk Solar AS
E-post: lmn@nortekk.no
Mobil: +47 92690126

 

Yngvar Søetorp

Daglig leder 
Solpluss AS
E-post: yngvar@solpluss.no 
Mobil: +47 48285523