Reset password

Nortekk fornyer sponsoravtale med LSK kvinner

Nortekk fornyer sponsoravtale med LSK kvinner

26.01.2022

For Nortekk er det viktig å være en bidragsyter i lokalmiljøet. Vårt engasjement som sponsor i LSK og LSK Kvinner er en sentral del av dette. Nå er sponsoravtalen med LSK Kvinner fornyet for enda et år, og beløpet er økt.

- LSK Kvinner er et fyrtårn i kvinnefotballen, og vi er stolde av å være sponsor for et av landets beste lag, sier Lars Martin Norvik i Nortekk. Han er ansvarlig for sponsoratet, og er den som forhandlet frem den nye avtalen. - Det var helt naturlig for oss å forlenge avtalen, og i år valgte vi også å øke engasjementet litt, fortsetter han.

Nortekk har i mange år vært en trofast støttespiller for LSK og LSK Kvinner. Samarbeidet har sine røtter tilbake til Nortekks grunnlegger Tom Jenkins, som både var en viktig sponsor og hadde sentrale verv i LSK. Den tradisjonen er videreført etter at en ny generasjon har tatt over driften av Nortekk.

- Nortekk har vært en trofast samarbeidspartner med LSK Kvinner i flere sesonger. Å ha støttespillere som dem i ryggen er avgjørende når vi skal løfte kubben tilbake til toppen av norsk kvinnefotball, sier Marked- og medieansvarlig Jonas Otto Jensen i LSK Kvinner.