Reset password

Decra takplater bytter navn til AeroDek

Decra takplater bytter navn til AeroDek

20.02.2020

De velkjente Decra produktene får nå nytt navn hos leverandør BMI (tidligere Icopal), og samtidig en av markedets beste garantiordninger.

Decra takpanner har vært  markedsleder i Norge og en sterke merkevare hos aktører og beskrivende ledd i byggebransjen. Decra® er registrert merkevare hos RoofTG, verdens ledende produsent av takpanner, og har til nå vært lisensiert til Icopal (nå en del av BMI) i Norge.

Med det nye nanvnet AeroDek presenterer BMI sin egen versjon av samme takpanne. Med nyhetene AeroDek Tradition Plus og AeroDek Robust Plus er produsent BMI så sikre på sitt eget produkt at det gis en utvidet garanti på 40 år. Resten av AeroDek-sortimentet leveres med 30 år garanti som Decra også hadde tidligere. 

– Bedre garantiordninger har vært på ønskelisten vår lenge. I over 40 år har vi produsert ståltakpanner på lisens, og vi har lenge ønsket mer kontroll i forbedringen og videreutviklingen av produktet. Det får vi med AeroDek, noe som gjør at vi kan tilby en av markedets beste garantiordninger, forteller  Andreas Fritzsønn adm direktør i BMI. 

AeroDek finnes i tre ulike designtyper. Det gjør at takplatene passer til både klassiske hus og mer moderne boliger. Nortekk Taksenter har solgt produktetet til selvbygger og proff i butikk gjennom mange år,  og lagt mange hundre tak for fornøyde kunde gjennom Nortekk Entreprenør med Norges mest solgte takplate. Ta kontakt for forespørsel om leveranse eller utførsel av arbeid så hjelper vi deg. 

Les hele artikkelen fra BMI her

 


AeroDek Unique Plus matt sort
AeroDek Unique Plus sort
AeroDek Unique Plus matt grafitt
AeroDek Unique Plus matt tegl
AeroDek Unique Plus matt sort
AeroDek Unique Plus sort
AeroDek Unique Plus matt grafitt
AeroDek Unique Plus matt tegl
AeroDek Unique Plus