Reset password

 

Om Nortekk-gruppen

Med snart 40 års erfaring er Nortekk-gruppen en av landets eldste og største taktekkerbedrifter. Våre mer enn 50 håndverkere tekker alle typer tak.

Nortekk-gruppen er i dag en av landets største aktører innen taktekking og takrelaterte løsninger. Siden starten i 1982 har vi levert flere millioner kvadratmeter tak til privat- og proffmarkedet.

Nortekk-gruppen består i dag av tre enheter: Nortekk Taksenter AS, Nortekk Entreprenør AS og Nortekk Solar AS. Nortekk-Gruppen kommer til å satse stort fremover, både lokalt og på landsbasis – ikke minst når det gjelder miljøvennlig solenergi. Med utvidet bemanning, ny stor utstilling og lang fartstid i bransjen, har vi klare ambisjoner om å innta en ledende posisjon i markedet. Vi er simpelthen spesialister på alt som har med tak å gjøre, og det akter vi å fortsette med.

Nortekk-gruppen består av tre selskaper:
Nortekk Entreprenør

Nortekk Entreprenør er et av landes ledende selskaper innen taktekking. Vi legger nye tak og rehabiliterer eksisterende tak.

Nortekk Taksenter

I butikken vår på Skedsmokorset finner du et bredt utvalg av takprodukter. Taksenteret selger til både proff- og privatmarkedet.

Nortekk Solar

Nortekk Solar leverer og monterer solcellepaneler. Vi leverer både takplater med integrerte solceller og solcelleoaneler som legger oppå eksisterende tak.


mestermerke
Godkjent lærerbedrift
TEF
BNL
Miljøfyrtårn
Startbank

Har du et prosjekt for oss? Ring oss på 63 87 15 50

eller send en epost til post@nortekk.no

Industriveien 9C, 2020 Skedsmokorset