Reset password

 

Om Nortekk-gruppen

Med snart 40 års erfaring er Nortekk-gruppen en av landets eldste og største taktekkerbedrifter. Våre mer enn 50 håndverkere tekker alle typer tak.

Nortekk-gruppen er i dag en av landets største aktører innen taktekking og takrelaterte løsninger. Siden starten i 1982 har vi levert og lagt flere millioner kvadratmeter tak til privat- og proffmarkedet.

Nortekk-gruppen består av to enheter: Nortekk AS og Nortekk Taksenter AS. Nortekk AS er en av landets ledende takentreprenører. De legger alle typer tak på nye og eksisterende bygg, og rehabiliterer eldre tak. Vår blikkenslageravdeling monterer, reparerer og spesielproduserer alle typer blikk. Nortekk As leverer også solceller og grønne tak, og serviceavdelingen tar seg av små og store vedlikeholdsoppgaver for både private og næringsliv, borettslag/sameier. Nedslagsfeltet til Nortekk AS er primært områdene i Oslo og Viken.

Nortekk Taksenter er butikken for de som trenger takprodukter og spesialverktøy. De leverer til både proff- og privatkunder. Taksenteret har en av landets største utstillinger av takprodukter, og er bemannet av dyktige fagfolk som både kan gi deg råd og svare på spørsmål.

Vi har vårt eget blikkenslagerverksted. Her kan vi spesiallage alt av blikk og beslag til tak og fasade.

Nortekk er medeier i solcelle- og elektroselskapet Kinlil AS. I samarbeid med Kinli er vi totalleverandør på prosjekter som kombinerer taktekking og montering av solcelleanlegg. Les mer om samarbeidet medKinli her.

Nortekk-gruppen består av to selskaper:
Nortekk Entreprenør

Nortekk AS er et av landes ledende selskaper innen taktekking. Vi legger nye tak, rehabiliterer eksisterende tak og leverer alt av blikkenslagerarbeid.

Nortekk Taksenter

I butikken vår på Skedsmokorset finner du et bredt utvalg av takprodukter. Taksenteret selger til både proff- og privatmarkedet.


mestermerke
Godkjent lærerbedrift
TEF
BNL
Miljøfyrtårn
Startbank

Har du et prosjekt for oss? Ring oss på 63 87 15 50

eller send en epost til post@nortekk.no

Industriveien 9C, 2020 Skedsmokorset