Reset password

Feirer 30 år som ansatt i Nortekk

Feirer 30 år som ansatt i Nortekk

06.05.2022

Da den unge blikkenslageren Ahn Tuan Tran begynte i Nortekk sommeren 1991, hadde selskapet bare 10 ansatte. I dag er vi over 70 ansatte, og Tran leder blikkenslagerverkstedet vårt. Hver dag produserer han og kollegaene blikk og beslag til store og små prosjekter for både private og profesjonelle kunder.

- I mange år jobbet jeg ute på tak om vinteren og inne på blikkenslagerverkstedet om sommeren, når det var mye trøkk, forteller han.

Han passerte egentlig 30 år i Nortekk 1. juni i fjor, men pandemien gjorde at feiringen ble utsatt. Kollegaer beskriver Tran som enormt kunnskapsrik, effektiv, løsningsorientert, en real humørspreder, pålitelig og en «sheriff» på verkstedet.

- Tran har vanvittig med kunnskap, og har opparbeidet seg ettertraktet kompetanse på sitt felt, forteller en fornøyd kollega.

I løpet av sine snart 31 år i Nortekk har Tran tatt svennebrev innen kobber- og blikkenslagerfaget (1996), og fått lederansvaret for blikkenslagerverkstedet. Der produserer han og kollegaene pipehatter, pipebeslag, luftehatter, ventilasjonshetter, vindskibeslag, gradrenner, skottrenner, takfortbeslag, vindusbeslag og andre former for blikk og beslag kundene har behov for.

- Det er alle de daglige utfordringene og alle de gode kollegaene mine som gjør arbeidsdagen artig, forteller han.

En av oppgavene han setter ekstra stor pris på er å hjelpe blikkenslagerlærlinger som skal opp til svenneprøve.

- Jeg har bistått mange kollegaer i forkant av svenneprøve, og synes det er stas å lære bort faget til fremtidens blikkenslagere.

Vi gratulerer Tran med 30 år i Nortekk!

Les mer om blikkenslagerverkstedet her.

 


Ahn Tuan Tran på blikkenslagerverkstedet i 1991
Ahn Tuan Tran på blikkenslagerverkstedet i 1991