Reset password

Nortekk styrker satsingen på solceller - inngår samarbeid med Kinli AS

Nortekk styrker satsingen på solceller - inngår samarbeid med Kinli AS

24.11.2023

Taktekkerbedriften Nortekk AS gjør grep i satsingen på solenergi, og har i den sammenheng kjøpt seg inn i solcelle- og elektroforetaket Kinli AS.

For å styrke satsingen på solceller, har Nortekk gått inn på eiersiden i solcelle- og elektroforetaket Kinli AS. Samtidig inngår de to bedriftene et samarbeid, som vil gi begge bedriftene et bredere tilbud i markedet. Nå kan Nortekk og Kinli tilby produkter og tjenester innen solcelleinstallasjoner, elektrotjenester og taktekking.

- I samarbeid med Kinli blir vi nå en totalleverandør, som kan ta ansvar for hele prosessen, fra sjekk av taket, via eventuell tekking, til montering av solcelleanlegget, sier leder for solcellesatsingen i Nortekk Lars Martin Norvik.

Nortekk har over 40 års erfaring med taktekking, og har de siste 8 årene i tillegg levert solcelleanlegg. For at kunden skal få best mulig avkastning på investeringen i solceller, er det viktig at taket anlegget monteres på er i god stand. Solceller har en normal levetid på 30-50 år. Hvis taket solcellene monteres på ikke holder like lenge, vil kunden risikere kostbare reparasjoner.

- Ved å velge en leverandør som kan både tak og solceller, er det mindre risiko for at kunden får ubehagelige overraskelser  senere. Vi skifter om nødvendig ut selve taket før solcellepanelene blir montert. Dette gjelder for alle typer tak, fortsetter Norvik.

Ved å kombinere Nortekks fagkompetanse på tak og Kinlis fagkompetanse på elektro og solceller blir vi en totalleverandør, som kan tilby kunden en sømløs prosess. Vi tar totalansvaret for hele prosessen, fra planlegging til solcellepanelene produserer strøm. Det gir kunden trygghet for at taket tåler belastningen, og holder tett i hele solcelleanleggets levetid.

Les mer om Nortekks solcellesatsing her.

Les mer om Kinli her.

 


Montering av solcellepaneler

Viktig å sjekke taket

Før du monterer solcellepaneler er det viktig å sjekke at taket tåler belastningen, og at det holder like lenge som solcellene.

Vi gjennomfører solcellesjekk på taket før vi monterer solceller. Det reduserer risikoen for store ekstrakostnader med å måtte ta av solcellene igjen for å reparere taket.

Les mer om solcellesjekk
Solceller på flatt tak

En lønnsom investering

Strøm produsert på eget tak kan deles gratis mellom bygg og boenheter på samme eiendom, med anlegg på inntil 1 MW (1000 kW).

Næringsbygg og borettslag som monterer solceller kan få dekket inntil 30% av kostnadene av Enova.

Les mer om Enova-støtte
Solceller på flatt tak

En trygg leverandør

I Nortekk har vi over 40 års erfaring med tak. Når vi monterer solceller, sjekker vi også at taket ditt er i god stand og tåler belastningen av solcellene.

I samarbeid med vårt søsterselskap Kinli AS, tar vi totalansvar for solcelleprosjekter på næringsbygg, i borettslag og privathus.

Les mer og ta kontakt