Reset password

Service

Vi er der du ikke er

Vår serviceavdeling hjelper deg med taket

Taket er byggets viktigste og mest utsatte fasade. Enten du har lekkasjer, skal reparere en liten skade på taket, trenger en blikkenslager eller vil slippe jobben med å inspisere taket ditt regelmessig, så kan serviceavdelingen vår hjelpe deg. Våre servicefolk består av erfarne taktekkere, blikkenslager og tømrere. Med bakgrunn i bransjen gjennom mange år er de spesialister på å finne løsningene som har voldt deg hodebry med ditt tak. 

Lekkasjer fra taket er ikke alltid enkelt å finne. Våre servicefolk følger en standard basert på efaring og kunnskap gjennom mange oppdrag av næringsbygg og privatboliger. Med korrekt utstyr for lekkasjesøk og fuktmålinger vil skader kunne repareres og dokumenteres hurtig på stedet for å  kunne hjelpe deg med ditt tak. 

Vi utfører også enkle vedlikeholdsoppgaver med skifte av taksluk, reparasjon av takrenner, beslag og taktekking av bod, tilbygg eller terrasser. Våre fagfolk har nødvendig opplæring og sertifiseringer innenfor arbeid i høyden og varme arbeider slik at du som byggherre skal vite at alt er ivaretatt. 

Serviceavtale

La Nortekk kontrollere taket før lekkasjene kommer og skadene har skjedd. Det kan være store kostnader å spare på å inngå en service-avtale om en regelmessig taksjekk. Med en årlig service- og vedlikeholdsavtale vil du være prioritert kunde ved hasteoppdrag. Med ett firma som kjenner dine utfordringer vil det være kort prosess ved løsninger og tiltak tilpasset ditt tak. Noe som gir god oversikt over takets historikk og skader, og dermed lengre levertid på taket. 

Service- og vedlikeholdsavtale inneholder: 

• Fastsatt ettersyn 1-2 ganger årlig
• Kontroll av taktekkingen
• Slitasjesjekk av overflaten
• Kontrollere at skader ikke har oppstått
• Kontroll av gjennomføringer, detaljer og beslag
• Rengjøring av renner og sluk
• Tilstandsrapport med bilder

Nortekk har mange service- og driftsavtaler med borettslag, sameier, bedrifter og eiendomsbesittere.
Med en avtale vil ettersyn og kontroll av taket være tatt hånd om til enhver tid, og takets levetid kan forlenges.

Ta kontakt med oss for nærmere informasjon og tilbud!