Reset password

Nortekk og Kinli leverer unik solcelleteknologi

Nortekk og Kinli leverer unik solcelleteknologi

24.04.2024

Nortekk AS har sammen med søsterselskapet Kinli AS inngått en eksklusiv samarbeidsavtale med det børsnoterte svenske selskapet Midsummer AB, om å levere deres unike solcelleprodukter i det norske markedet.

Midsummer solcellepaneler er utviklet i Sverige, er mye lettere enn tradisjonelle solcellepaneler og er 98% gjenvinnbare.

CIGS-teknologien gjør det mulig å lage solceller som er lette, fleksible og kan tilpasses taktekkingen. I produktporteføljen som nå vil leveres av Nortekk og Kinli, inngår tre unike produkter:

Med Midsummer WAVE trenger du ikke å kompromisse mellom solenergi og estetikk. Midsummer WAVE er et bølgeformet solcellepanel som følger konturene av taksteinene dine.

Midsummer SLIM er den smarte kombinasjonen av tynne solpaneler og et klassisk falset platetak, der resultatet blir et diskret solcelletak.

Midsummer BOLD er et ultralett og fleksibelt solcellepanel som blant annet er beregnet for underlag av asfalt- og plastmembran, der sluttproduktet blir et diskret solcelletak. Midsummer BOLD er utviklet for større takflater på kommersielle eiendommer, industribygninger, lagerlokaler og idrettsarenaer, men også flerbolighus og private boliger.

Vi har allerede gode erfaringer med Midsummers solcellepaneler, blant annet fra det banebrytende prosjektet på Frogner kirke. Den 100 år gamle verneverdige kirken produserer to tredeler av energibehovet på eget tak med Midsummer WAVE.