Reset password

Solcellepanel på taket

Solceller på næringsbygg

Solceller på
Næringsbygg

Nye regler gjør solceller på næringsbygg til en mye mer lønnsom investering. Solceller vil både redusere driftskostnadene, bidra til det grønne skiftet og øke verdien på bygget.

På næringsbygg er det viktig å sjekke at taket er i god nok stand før du monterer solceller. I Nortekk har vi jobbet med tak på næringsbygg i over 40 år. Vi sjekker taket ditt før vi monterer solceller.

Solceller på borettslag og sameier

Solceller på
Borettslag og sameier

Med solceller på taket i sameiet/borettslaget kan alle beboere nyte godt av billig, grønn strøm. Nye regler gjør at boenheter i borettslag og sameier får mange av de samme gunstige støtteordningene som privathus.

I Nortekk har vi erfaring med solceller i borettslag og sameier. Vi sjekker at taket tåler solcellene og er i god nok stand, vi hjelper deg med godkjenninger og vi sørger for en fagmessig god montering.

Solceller på privathus

Solceller på
Privathus

Med solcellepanel på taket reduserer du egne strømkostnader samtidig som du bidrar til miljøet. Den strømmen du ikke bruker selv kan du selge til strømselskapet ditt.

For at du skal få fullt utbytte av investeringen i solceller er det viktig at taket ditt er i god stand. Vi sjekker taket ditt og reparerer eventuelle skader før vi monterer solcellene. Da får du et tak som kan produsere billig, grønn strøm i flere tiår.

Sunstyle solceller på privathus

Ulike type solceller

Solceller finnes i mange ulike varianter. Utenpåliggende solceller, integrerte solceller, solcelletakstein og ballastforankrede solceller er noen av dem.

Hva som egner seg best for ditt tak er avhengig av typen tak, tilstanden på taket, taktekkingen og bæringen i takkonstruksjonen. I Nortekk er vi eksperter på tak, så vi hjelper deg å velge riktige solceller.

Les mer om solceller på skrå tak Les mer om solceller på flate tak
Lurer du på noe om solceller? Sjekk vår spørsmål & svar-side.
Lars Martin NorvikLars Martin Norvik

Har du spørsmål?

Spør vår salgsingeniør Lars Martin Norvik om solceller


Aerodek taksteinsplater i kombinasjon med integrerte solcellepaneler på tak

Les mer

Sunstyle - integrerte solceller på taket

Les mer

Solcellepanel og båndtekking tak i skjønn forening

Les mer

Høyblanke Aerodek taksteinsplater fra BMI Icopal med integrerte solcellepaneler

Les mer

Fantastisk resultat med Sunstyle soltakskifer

Les mer

Kombinasjonsprosjekt - nytt tak med integrerte solceller på taket

Les mer