Reset password

Høyblanke Aerodek taksteinsplater fra BMI Icopal med integrerte solcellepaneler

Høyblanke Aerodek taksteinsplater fra BMI Icopal med integrerte solcellepaneler

21.02.2020

På Kurlandsåsen 20 1479 på Kurland monterte Nortekk Solar integrerte solcellepaneler i skjønn forening med BMI Icopal Aerodek Unique plus taksteinsplate med blank overflate.

På dette prosjektet brukte vi solcellmontører, elektrikere, blikkenslagere og tømrere.

I tillegg til selve jobben med solcellepaneler og nytt tak utbedret vi skadene etter en tidligere lekkasje. Prosjektet var bestilt av kunde da de hadde oppdaget at de hadde en lekkasje i den ene graden på taket deres. Dette ble gjort rede for og arbeiderne våre byttet ut en del treverk som var blitt skadet som følge av lekkasjen. Nortekk Solar ble raskt gjort oppmerksom på at kunden var interessert i solceller og vi ble til slutt enige om en pakke med 4x5 liggende 305w integrerte solcellepaneler. Dette gir kunden et anlegg på 6,1 kW noe som igjen vil generere ca.5500 -6500 kWh årlig. Anlegget ligger i flukt med Aerodek platene slik estetikken opprettholdes.  Avslutningen til panelene har våre blikkenslagere ordnet, her med blikk rundt hele anlegget. Dette sorte blikket passer godt til de sorte solcellepanelene.

Kunde ønsket også å få nye Aerodek plater ved det lille overbygget ved inngangspartiet og garasjen deres. Her gjorde også blikkenslagerne en fin jobb da de hadde avslutningen opp under den stående kledningen.

Avslutningsvis monterte vi løvrister på alle nedløp slik at kunde enkelt kunne fjerne løv som faller ned i takrennene.Til slutt merket vi huset med skilt som henviste til at det er et solcelleanlegg på taket.